UniQ viert 40-jarig jubileum directeur

Donderdag 30 augustus hebben de leerlingen en leerkrachten van UniQ hun directeur Bé Scholtmeijer verrast met een jubileumfeest. Toen de nietsvermoedende Bé op school aankwam (hij was weggeroepen uit een vergadering), hingen er tot zijn verrassing allemaal vlaggetjes op het schoolpein. Het hele schoolplein was door de leerlingen bovendien voorzien van krijttekeningen. Terwijl de jubilaris die nog aan het bewonderen was, ging plotseling de muziek aan en begonnen de kinderen massaal voor hem te dansen.

Binnen in de aula hadden zij nog meer verrassingen voor hem. Er werd een lied gerapt en gezongen, en er waren een heleboel cadeautjes. Daarbij was onder andere een map met tekeningen die alle leerlingen van de school voor hun meester Bé hadden gemaakt. Bij een feest hoort taart, dus toen Bé alle cadeautjes had uitgepakt was er voor iedereen een lekkere tompouce.

Hoewel er de afgelopen weken veel was geoefend en getekend om dit feest voor elkaar te krijgen, had Bé niets gemerkt van wat hem te wachten stond. Zelfs de jongste kinderen hadden het geheim zorgvuldig bewaakt!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk